Co-Studiossa kokeillaan

Mobiilisovellus opiskelijoiden keikkavälitykseen?

Opintojen ohessa lyhyet oman alan työkeikat tuovat lisäeuroja opiskelijan kukkaroon. Työpaikoilla tuskaillaan, kuka ehtisi tehdä tekemättömät työt, tai mistä löytyisi tekijöitä vaikkapa paikkakunnalla kuvattavaan elokuvaprojektiin.

Co-Studiossa tutkitaan ja kokeillaan erilaisia digitaalisia alustoja ja sovelluksia, joilla voidaan välittää tietoa avoimista työpaikoista ja keikoista työnantajaien, työtä tarjoavien opiskelijoiden, alumnien sekä työvoimaviranomaisten välillä. Tarkoitus ei ole luoda uutta digitaalista alustaa vaan hyödyntää olemassa olevia TE-toimiston ja Tampereen työllisyyspalvelujen käyttämiä alustoja, sosiaalisen median tarjoamia kanavia ja kehitteillä olevia toimeksiantopalvelujen käyttämiä sovelluksia.

Parhaillaan Co-Studiossa tutkitaan, miten toimeksiantopalvelujen sovelluksia voitaisiin käyttää keikkatöiden välittämiseen. Palveluissa työnantaja maksaa toimeksiantopalvelun ylläpitäjälle sovitun korvauksen mutta työnhakijalle palvelun käyttö on ilmaista.

Portfoliolla opiskelijan osaaminen työnantajalle arrow-right
Next post

arrow-left Co-studio-hanke starttasi Mediapoliksessa
Previous post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *