Media-alan opiskelijoita työkeikalle

Tampereella media-alan koulutus keskittyy lähes kokonaan Tohlopin Mediapolikseen, jonka tarjoama huipputeknologia luo nykyaikaiset puitteet opiskelulle. Mediapoliksessa toimivat rinnakkain sekä Tampereen seudun ammattiopisto Tredu että Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK.

Tredun audiovisuaalisen viestinnän osaajat tekevät tv- ja videotuotantojen kuvaukseen, valaisuun, äänituotantoon liittyviä tehtäviä; tallentavat ja striimaavat tapahtumia monikameratuotantoina; toteuttavat konserttien valaisua ja äänentoistoa.

Tredun julkaisutuotannon osaajat tekevät graafista suunnittelua ja kuvankäsittelyä sekä toteuttavat www-sivuja.

TAMKin media-alan osaajat ideoivat, käsikirjoittavat ja tuottavat sisältöä eri medioihin; toteuttavat erilaisia videoita yritysten viestintään ja markkinointiin; tekevät graafista suunnittelua, infografiikkaa, animaatiota ja valokuvausta; tuntevat alan liiketoimintaa sekä hallitsevat asiakas- ja tilausprojektien kulun.

Keikkakioskeilla työkeikkoja tarjolla arrow-right
Next post

arrow-left Keikkatyön pelisäännöt
Previous post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *