Tapahtumat

Keikkaharjoittelu-workshop

15.1.2018 klo 9.00 – 12.00, Mediapolis

Co-Studiossa kokeillaan uudenlaisia opiskelijoiden työharjoittelu- ja työelämäjaksojen käytänteitä yhteistyössä TAMKin ja Tredun opiskelijoiden sekä media-alan ja muiden alojen yritysten kanssa.

Workshopissa ideoidaan erilaisia tapoja toteuttaa keikkaharjoittelu, joka toteutetaan kevään ja syksyn 2018 aikana.

 

Mediatöihin! -päivä

19.1.2018 klo 9.00 – 16.00, Mediapolis

Media-alan työ on mosaiikkimaista koostuen erimittaisista ja määräaikaisista töistä. Työpaikat ovat myös yhä useammin muissa kuin media-alan yrityksissä. Sosiaalisesta mediasta on tullut merkittävä verkottumisen kanava, jossa työtä tarjotaan ja haetaan sekä esitellään omaa osaamista.

Mediatöihin!-päivän workshopeissa jokainen osallistuja suunnittelee someverkostonsa ja tekee oman somepolkunsa sekä kuvallistaa osaamisensa tekemällä mm. video-CV:n asiantuntijoiden opastuksella.

Päivä toteutetaan yhteistyössä TAMKin, Tredun ja Tampereen työllisyyspalvelujen kanssa.

 

Yrittelijäisyys-päivä

5.2.2018

Lyhytkestoinen yrittäjyys eli “kevytyrittäjyys” tarjoaa yhden mahdollisuuden työllistää itse itsensä. Se on helppo tapa kokeilla yrittäjyyttä perustamatta omaa yritystä. Co-Studiossa kokeillaan media-alan opiskelijoiden kanssa keikkaharjoittelua, jossa he verkostuvat työmarkkinoille, luovat asiakkuuksia, tekevät keikkoja ja laskuttavat asiakasta laskutuspalvelun kautta. Yrittelijäisyys-päivässä tutkaillaan opintojen loppuvaiheessa olevien opiskelijoiden tulevia työmarkkinoita, työllistymisen ja työn uusia muotoja.

Päivä toteutetaan yhteistyössä TAMKin, Tredun ja Tampereen työllisyyspalvelujen kanssa.